miercuri, 21 noiembrie 2012

Logic sau moral

Ti s-a intamplat sa iti propui ceva tie insuti si sa esuezi ? Si acum nu ma refer la tot ceea ce se gandesc majoritatea dintre voi, ci doar persoanele care ma cunosc foarte bine si cititorii vor intelege ce vreau sa spun defapt.
Nu e ca si atunci cand iti spui " trec la o cura de slabire" ,si patetic dai gresi.
E vorba de acel moment cand iti propui ceva moral, care mai mult sau mai putin iti poate influenta viitorul, gandirea si perspectiva de a vedea lucrurile.
Cand esti hotarat sa iei o decizie, fa bine sa nu fii prea : fericit, trist, nervos, suparat, euforic si toate aceste stari de spirit care reusesc sa te faca sa ocolesti ceea ce vrei tu de fapt.
Luand-o emotional, ca tot am ajuns la subiectul asta, legat de moralitate, principii si perspective de viata.
Esti pus in fata faptului implinit. Ce faci ? Iti asculti inima sau creierul ? Daca se intampla ca de cele mai multe ori sa-ti fi urmat inima si sa realizezi mai tarziu ca ai facut o greseala ? Sau invers .. Intr-o situatie in care de cele mai multe ori ai luat-o logic, ascultandu-ti creierul, si la fel, dai gresi ..?
Cat de complicata poate deveni situatia atunci cand .. tu, defapt, nu stii cine ce zice, pe cine sa urmezi si trebuie realmente sa iei cat mai rapid o decizie ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu