sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Doar daca ne amintim, putem intelege ...

O cunosc de-aproape o viata .. Am copilarit cu ea, am crescut cu ea, stiu totul despre ea, ii stiu fiecare defect, fiecare calitate si fiecare tic. E ea. Defapt, a fost .. vorbesc despre ea la trecut pentru ca simt ca incetul cu incetul se indeparteaza de mine, si nu vreau asta. Da' ce conteaza ce vreau eu ? Tot ce vreau e sa ii fie bine, sa o vad fericita alaturi de cine isi doreste si atunci poate ma voi simti bine.
Am trecut prin multe .. Doamne, si inca cate. Cate certuri am avut cu ai mei din cauza ei, cate certuri a avut cu ai ei din cauza mea. Cate interdictii am avut, dar.. ce conta ? Eram de nedespartit.. bine zis..
"eram". Nu cred ca am mai simtit sentimentul asta pana acum .. Simt ca pentru ea, orice persoana e mai importanta decat mine. De ce simt asta ? De unde a pornit totul ? Cate intrebari .. Toate au raspunsul lor, la care sincer, nici nu vreau sa ma gandesc.
Iubito, scriu asta..doar asa ai putea sa vezi ce cacaturi m-apasa ! 
Ei bine, asta se intampla cand ti se urca prea tare dragostea la cap. Si nu e bine. Revin-o-ti draga mea, ca de nu .. ma pierzi. 


P.S : Emm' , ai vrut o postare despre tine, ei bine, acum o ai :). E tot ceea ce simt acum. Te iubesc.


                                                                                                                              Aici Enna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu