duminică, 19 august 2012

Scrisoare catre mine.


stii ca uneori lucrurile nu sunt ceea ce par. dar mai stii ca ai puterea de a le percepe in propiul tau mod si sa le vezi clar si limpede indiferent cat de dureroase ar fii ele.
stii ca nu ai avut cea mai fericita copilarie, stii ca nu ai avut placerea de a afla niciodata ce inseamna o familie in propiul sens al cuvantului.
stii ca nu ai simtit intelegerea mamei de care uneori aveai nevoie.
stii ca nu te-a ajutat nimeni, stii ca nu te-a invatat nimeni cum sa percepi lucruile in viata si le-ai luat ca atare, exact asa cum ai putut si cum ai crezut tu ca e bine.
stii ca .. te-ai ridicat singura si datorita tie esti cine esti in momentul de fata.
stii ca ai gresit, dar ti-ai indreptat singura greselile.
stii ca in loc de intelegere ai primit numai critici si tocmai pentru asta esti asa tare acum !
stii ca incerci sa pari mereu mai imuna decat esti defapt la unele lucruri, dar uneori cedezi ajungand sa plangi precum un copil, ceea ce esti defapt, fara ca cineva sa stie si sa iti fie alaturi, dar gasesti mereu puterea de a te ridica, afisand un zambet pt ca nimeni nu trebuie sa stie cate lupte se dau in tine cand iti amintesti de trecut.
poate incerci mereu sa crezi ca realitatea nu este la fel de dura precum incearca altii sa te faca sa crezi , dar deschizi ochii si te izbesti de ce e mai rau pentru ca aparentele de cele mai multe ori inseala.
si te-ai maturizat de la o varsta foarte frageda, simtind crud ce inseamna intr'adevar viata si greutatile ei.
si te trezesti fericita, dar apoi.. te intristezi, datorita faptului ca realizezi ca traiesti intr-o lume unde tu, defapt, nu meriti sa fii si nu poti schimba nimic. ai mainile legate pentru ca esti un lucru infim in acest univers si sunt multi ca tine.. si nimeni nu te ia in seama.
tu iti cunosti adevarata valoare, nu conteaza ca lumea nu stie sa o aprecieze sau tu nu te straduiesti destul sa le deschizi ochii.
stii ca poti face o multime de fapte bune, odata ce ai gresit, lumea mereu te va judeca dupa cele rele.
vor trece toate, va fii bine. vei vedea.
esti ca un puzzle, esti in mii de bucatele, dar aduna-te, pentru ca nimeni si nimic nu merita sa plangi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu