vineri, 9 decembrie 2011

Lamurire pentru cititori :)

Ok. M-am gandit sa lamuresc pe toata lumea cu toate. Dar nu sunt decisa inca sa ma dezvalui complet.

Anne - Este cea pe care o vedeti pe blog, acea fata mai "dirty,horny,bitch" , cea care  il are pe Cristi langa ea numai cand doreste, numai cand are nevoie de el pentru a'i satisface nevoile. Tipa fara scrupule, fara mila, fara sentimente, fara nimic. Tipa goala pe din'auntru.. Tipa care poate fii : scarba, curva, nenorocita, folosita , barfitoare, excroaca, nepasatoare, rea si o mare nemernica :) Tipa care prefera stilul " Friends with benefits" decat "Love is maaagic, bla bla blaaaa".

Ei bine.. in mine mai exista o persoana .. o alta personalitate. O parte sensibila, o parte care are nevoie mereu de cineva alaturi de ea in momentele grele. Are nevoie de acea persoana cu care s.a obisnuit sa ii fie alaturi cand ceda, persoana care paradoxal a disparut din viata ei.

Enna - Este cea care se afla tot in blog, doar ca e cea care scrie articolele de dragoste, articolele triste. Acea fata mai " lovely,like an angel and lack of love" , este cea care il iubeste cu toata fiinta pe I. Este cea care sufera ca un caine dupa el .. este cea care plange, isi taie venele, bea, fumeaza, e trista , e mai poeta, e mai melancolica , e mai dragastoasa, mai cuminte, mai la locul ei , mai geloasa, mai de incredere , mai buna sufleteste .. mai blanda. Tipa care prefera "All I need is loooove " decat "All I want is sex " :)

Sper ca am lamurit pe toata lumea si ca nu mai exista nedumeriri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu